Eventfotograf

Det handler om at kunne se…og ind imellem ligefrem forudse begivenhedernes gang, at kunne improvisere og tilpasse sig – både mentalt til situationen og de mennesker man fotograferer og samtidig om at placere sig strategisk i rummet i forhold til begivenhedernes gang, lys, baggrund osv. Ofte er det splitsekunder som er udslagsgivende for et godt billede og derfor er det at have 100% styr på teknikken ikke en helt uvæsentlig faktor i forhold til at kunne indfange disse splitsekunder optimalt under ind imellem udfordrende lysforhold. GRABOWSKI MEDIA er leveringsdygtig hver gang og arbejder naturligvis i et professionelt workflow og et kalibreret skærm-og print miljø.

Grabowski media eventfoto

Fotos af bl.a. Kulturminister Marianne Jelved, Københavns Overborgmester Frank jensen, Kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen, Børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev, sangerinde og vinder af Grand Prix – Eurovison Song Contest 2013 Emmelie de Forest, Mad- og vinskribent Søren Frank. Fotos: Mikkel Alexander Grabowski for Wonderful Copenhagen, Københavns Kommune og Københavns Universitet © Grabowski Media

Har du brug for en fotograf til events, konferencer, portræt, bryllup, gruppebilleder eller reportage så kontakt GRABOWSKI MEDIA for et uforpligtende tilbud som er skræddersyet til netop dine behov!

Se flere af Mikkel Grabowski’s fotos på Gallerystock, Imagebrief, Polfoto, Flickeflu og Africa-Expert