Referencer

Mikkel Grabowski har bl.a. været ansat som fotograf hos ST&O Studio og hos Schiller Worldwide og har siden 1985 primært arbejdet som selvstændig fotograf.

Han har fotograferet for en række af de største erhvervsvirksomheder i Danmark, for ministerier, var cheffotograf på det danske multimedieshow til Verdensudstillingen i Sevilla, har illustreret- og udgivet flere bøger, websites og artikler samt udstillet på en række danske museer og kulturhuse. Se mere om Mikkel Grabowskis kompetencer indenfor fotografi her.

Mikkel er desuden uddannet som lærer, som manuskriptforfatter fra den danske filmskole og har endvidere en Master of Arts i Afrikastudier fra Københavns Universitet med speciale i storytelling med film og fotografi. Mikkel har rejst og fotograferet i det meste af Europa, USA, Asien og Centralamerika samt ret intensivt i Afrika – se mere her om på Africa-Expert.com.

Mikkel Grabowski har illustreret flere bøger, holdt forelæsninger om fotografi i Danmark og i Sydafrika og i 2010 udgav han en anmelderrost coffee-table fotobog om Mølleåen, som bl.a. er omtalt i interview med Mikkel Grabowski på Danmarks Radio P1 Vita – Grabowski og Hawaii-kanalen.

Bog om Mølleåen af Mikkel Grabowski, Grabowski Media

Læs anmeldelser af “Mølleåen” af Mikkel Alexander Grabowski

Danmarks Naturfredningsforenings medlemsblad “Natur og Miljø” giver Mølleåen 5 ud af 6 Citronsommerfugle

Søren Olsen giver bogen 5 ud af 6 stjerner i Frederiksborg Amtsavis

Per Folkver i Politiken: “I bogens fotografier er alt hvad hjertet kan begære af naturindtryk; stemningsfulde aftenbilleder, spejlinger i vand, det grønneste grønne, man kan ønske sig, smukke solnedgange, frøer, ræve, fugle, mønstre, trækroner, åkander, sne, efterår, vanvittigt smukt efterår. I et informationsrigt forord beskrives Mølleåens historie.() Bogen udstråler stor ro og tålmodighed. Bogens styrke er, at man tydeligt fornemmer, og ser, at Grabowski har brugt tid og energi på at opsøge steder, han har haft et specielt øje for. (..) Der er megen ro og skønhed at finde i Mølleåen”.

Det Grønne Område: “Det er en oplagt ide, at gennemfotografere naturen omkring Mølleåen i al sin variation og skønhed. Det å-forløb har så at sige det hele – enge, søer, forskelligartet vegetation, spændende dyreliv og både fladt og kuperet terræn. Bogen er en flot tryksag i et format, der gør den til en af den slags bøger, man har liggende fremme – på kaffebordet f.eks. Der er fotos fra alle årstider og det er en sand nydelse blot at blade bogen igennem. Det er en stemningsfuld bog om et skønt naturområde. Der er et billedregister, med data om de enkelte fotos og kort med angivelse af, hvor de er optaget”.

Et stort udvalg af Mikkel Grabowskis fotos er blevet bragt i Politiken, Berlingske Tidende, Euroman, Ekstra Bladet, Information, Weekendavisen og Billedbladet og han er repræsenteret ved www.gallerystock.comwww.polfoto.dk m.fl.

Kunder/Clients

Dansk Industri (DI), DSB, Euroman, VisitDenmark, Wonderful Copenhagen, Miljøministeriet, Københavns Universitet – Teologisk Fakultet og Center for Afrikastudier, Furesø Kommune, Gladsaxe kommune, Danmarks Naturfredningsforening, LIFE Exhibitions, Region Hovedstaden, Bureau117, Pegasus Production, Freezone, WWF Verdensnaturfonden, International Association for Contract and Commercial Management (IACCM), Ammasalik Museum, EldoAfrica, Ehrhorn Hummerston bureau, Gyldendals Forlag, Forlaget Samfundslitteratur, ECCO, Albatros Travel, EXPO-92 – Vision Denmark, Angel Arena Film, Koncern Film & TV, Bysted, Greenland Tourism, Profil rejser m.fl.

 

Morten Friis-Olsen

“I forbindelse med den årlige afvikling af Københavns Kongres & Event Award på Københavns Rådhus har vi de seneste to år med stor succes benyttet Mikkel Grabowski som eventfotograf. Udover at være en yderst behagelig og imødekommende person, er Mikkel top professionel og leverer altid et kvalitets produkt inden for aftalte rammer. Jeg kan på det varmeste anbefale Mikkel og det er bestemt ikke sidste gang, at vi i Wonderful Copenhagen gør brug af hans kompetencer ved vores arrangementer.” – Morten Friis-Olsen, Tidl. Wonderful Copenhagen – nu Strategic Director, Anew

 

Anne Rahbek

“Jeg har arbejdet sammen med Mikkel i flere omgange – både i forbindelse med eventfotografering og pressefotos, og har været meget tilfreds hver gang. Mikkel er meget fleksibel og lydhør overfor ønsker og behov, han leverer altid til tiden og billederne er virkelig høj kvalitet”.

Anne Rahbek, Københavns Universitet

 

Lis Kroghsbo

“Tusind, tusind tak for likes og overvældende, dejlige og bekræftende kommentarer (til mit billede). Jeg har fået taget fotos hos Mikkel Grabowski, Grabowski Media, som jeg varmt kan anbefale. jeg er utroligt glad for billederne!!!” Lis Kroghsbo